Hvad siger jobcentret

"Vi har flere tilbud til ledige i Jobcenter Varde. Nogle generelle, andre mere specialiserede. Vi har brugt Jørgen/Dit Talerum i forhold til målgruppen + 50 år, som vi desværre ofte ser, har nogle særlige barrierer i forhold til at komme tilbage til arbejdsmarkedet.
Vi bruger Jørgen som et supplement til den indsats vi har i forvejen. Det vi oplever og hører fra kursisterne, er at der bliver arbejdet intenst, på et personligt plan og meget empatisk tilgang til emner som brancheskift, alternative job og arbejdstider, jobsamtaler og håndtering af ofte rigtig mange afslag på ansøgninger.
Jeg møder altid personligt op den første dag med kursisterne og kommer igen den sidste dag og evaluerer kursusforløbet med dem. Jeg oplever en stor forskel på tilgangen, tankegangen og tilbagemeldingerne fra kursisterne omkring hvordan de ser sig selv i fremtiden og på arbejdsmarkedet. Meget positivt. De bedste anbefalinger herfra."

Lise Würsching, Afdelingsleder, Jobparate i Varde Jobcenter

"Jeg har som jobkonsulent og jobcenter samarbejdet med Jørgen igennem flere workshops. Målgruppen har primært været kvinder +50, der kom fra en efterhånden uddød branche og kvinder uden for meget arbejdsidentitet og selvværd. Jørgen har fra første sekund evnet at favne alle og skabe tryghed for denne målgruppe. Jørgen er et meget empatisk menneske og ved fra sin egen historik, hvor svært det kan være at blive sat på sidelinien i en moden alder. Qua dette formår Jørgen igennem sine egne skildringer af oplevelser med både jobcentre og andre myndigheder at få troen tilbage hos det enkelte individ - troen på at der også er plads til dem på arbejdsmarkedet. Vi har gennemført vores workshops i samarbejde med Jørgen med nogle overvældende resultater og glæder os til et fremadrettet samarbejde."
Christina Axel Larsen, Jobkonsulent, Ikast-Brande Kommune

"Som formand for SE Sønderjylland er det min opgave at kunne tilbyde vores ledige medlemmer nogle redskaber som kan være med til at forbedre deres jobmuligheder. Her har blandt andet DITTALERUM været en god sparringspartner i forbindelse med cv skrivning samt disse kurser har været med til at vore medlemmer er blevet bedre "klædt på" til at kunne "tackle" jobsøgningsprocesser."
John Becker, formand for Senior Erhverv Sønderjylland, Aabenraa

"I forbindelse med mit arbejde som virksomhedskonsulent hos Jobcenter Tønder har jeg haft fornøjelsen at arbejde sammen med Jørgen et par gange efterhånden. Og det har ordret været en fornøjelse. Jørgen har en afslappet, men meget professionel tilgang til de ledige borgere. Forløbene var arrangeret til målgruppen "50+" og alle med længere ledighed. Allerede fra dag 1 fik Jørgen skabt en afslappet og tillidsfuld atmosfære som smittede af på deltagerne, og også dem der normalt holder sig i "baggrunden". Han formående at få alle med og den efterfølgende meningsmåling blandt deltagerne var udelukkende positiv. Som person er Jørgen en lun fyr med en god portion humor og selvironi, og med en rigtig god forståelse for den enkelte deltager. Jeg har nydt at arbejde sammen med Jørgen, og ser frem til at gøre det igen her til efteråret 2017."
Kim Oechsle, virksomhedskonsulent, Jobcenter Tønder

"Gennem flere forløb har Jobcenter Kolding entreret med Dit Talerum v/Jørgen Andreasen. Der har primært været tale om jobsøgningsforløb for forsikrede ledige over 50 år, samt et enkelt forløb for sæsonledige. Som tovholder for disse jobsøgningsforløb har jeg lært Jørgen at kende som en særdeles engageret samarbejdspartner, der ivrigt byder ind med, hvad der ligger jobcenteret på sinde. Jørgen lægger stor vægt på, at Jobcenteret får netop dén vare, der bliver efterspurgt. I bagagen har Jørgen egne oplevelser som ledig, og det skaber straks en troværdighed blandt kursisterne. Jørgen evner at give kursusdeltagerne en grundig indføring i jobsøgningens principper og formår at skabe et engagement og medleven i forhold til kursisterne. Både før og efter undervisningen engagerer Jørgen sig i den enkelte kursist og har derigennem meget konkret bidraget til gode råd til såvel ansøgninger, CV og klæde på til jobsamtaler, som efterfølgende førte til job. Ved afslutningen af hvert kursusforløb har deltagerne udfyldt evalueringsskemaer. På en skala fra 1-5 (hvor 5 er det højeste), har deltagerne gennemgående givet udtryk for 4 og 5, hvilket må anses at være et yderst tilfredsstillende udbytte - først og fremmest for kursusdeltagerne, men også for Jobcenteret."
P.V. Kristensen, Jobrådgiver, Jobcenter Kolding