Om Dit Talerum

Om Dit Talerum

Jeg hedder Jørgen Rahbæk Andreasen og er manden bag Dit Talerum. Min drøm med Dit Talerum er, at mennesker, der er blevet ledige, kommer tilbage på arbejdsmarkedet og bruger deres evner i et arbejde, der opleves meningsfyldt.

Jeg formidler relevante værktøjer og viden med henblik på, at den ledige får styrket sit selvværd, sin selvtillid, tro på egne evner og måske i processen får øje på skjulte kompetencer. Samtidig arbejder jeg helt konkret med, at den ledige tilegner sig redskaber til en målrettet jobsøgning, således at den ledige præsenterer sig attraktivt op mod det lokale arbejdsmarkeds behov.

Min baggrund er 50+ år på det danske arbejdsmarked primært i salgs- og ledelsesfunktioner. Mit seneste arbejde indebar, at jeg talte med mange ledige under deres uddannelse, at jeg havde kontakt med mange af landets jobcentre, talte med virksomheder om kompetenceudvikling samt deltog på jobmesser hvor jeg mødte ledige fra alle samfundslag og aldersgrupper, ligesom jeg har holdt en del foredrag for ledige seniorer.

Et grundlæggende behov, som jeg mødte igen og igen hos de ledige, var at få relevant vejledning til jobsøgning samt have en ressourceperson til at sparre med.

Idéen til Dit Talerum blev skabt og konceptet udarbejdet ud fra den viden og de erfaringer og behov, som jeg har taget med mig. At jeg som senior selv har oplevet, hvad det vil sige at blive ledig og selv formåede at skabe et comeback til det ordinære arbejdsmarked gør, at jeg kan relatere til den usikkerhed, magtesløshed og opgivenhed, der kan præge et menneske, der oplever ledighed. Og jeg ved på egen krop, at det kan lykkes at komme tilbage. Derfor ønsker jeg i min undervisning og tilgang også at formidle håbet og troen på, at der kan ske forandring i enhver situation.

Velkommen til at kontakte mig