Tanker og principper

Velkommen til at gøre brug af 'Tanker og principper' som inspiration til, hvordan du kommer tilbage på arbejdsmarkedet. Hele sektionen er tilegnet alle de kompetente mennesker, der af en eller anden årsag lige pludselig står uden job og vil tilbage på arbejdsmarkedet.

Mange har måske været på den samme arbejdsplads gennem mange år eller har haft fast arbejde uden behov for at søge vidt og bredt. Og så står man der på én gang, hvor man skal til at skrive ansøgning, CV, kontakte arbejdsplads og alt hvad der hører til at søge job. Og der kan det være rart med lidt inspiration i jobsøgningen. 

Egentlige eksempler på ansøgninger finder du ikke her på siden, heller ikke skabeloner ... men måder at arbejde på og tænke på ... den og dem, der læser din ansøging og dit CV, er mennesker ligesom du og jeg. Og har du modtageren i tanke, når du skriver, og hvad der interesserer modtageren at læse, er du nået langt i at skrive din ansøgning.

Du kommer ikke i betragtning som kandidat til et job, fordi du har skrevet din ansøgning og dit CV på en bestemt måde ... men kan du beskrive dine kompetencer - det du har at byde ind med - og anskueliggøre overfor arbejdsgiveren, hvad dine kompetencer bidrager til i arbejdspladsesns hverdag, så er du godt på vej til en jobsamtale.

Der bliver løbende skrevet her på siden, så velkommen til at se dig omkring og vende tilbage lige så meget, du har lyst til og behov for ... det er tænkt som et lille opslagsværk, hvor du kan finde inspiration.

Og du er meget velkommen til at give feedback via 'kontakt'.